ALE is het originele merk sieraden dat ontworpen is door Aleksandra Przybysz en gemaakt wordt in een studio in het centrum van Poznan in Polen.

 Zij start al haar collecties op een vel papier. Vervolgens worden de sieradenontwerpen door eenvoudige bochten, zachte wikkels, wendingen en inkepingen gevormd. Zij geeft een driedimensionale vorm aan een tweedimensionaal oppervlak. De resultaten zijn stalen serpentines en zilveren armbanden geïnspireerd op de Japanse origami.
 De sieraden zijn gemaakt van zilver en/of edelstaal. 
Aleksandra; ”Het belangrijkste, het ontwerpen van sieraden is een moedig idee, een goed project en de beste afwerking. Ik ben blij als ik het in handen kan geven van vrouwen die weten dat sieraden een manier kunnen zijn om zichzelf te uiten en die elke dag een nieuwe look willen”.  www.aleconcept.com

Om u een indruk te geven van het merk ALE, ziet u hieronder enkele modellen uit bestaande en vorige collecties. Wij laten u met plezier onze gevarieerde collectie zien. Wij heten u daarom ook graag welkom in onze winkel. Natuurlijk kunt ook altijd contact met ons op nemen via de mail.