Mondaine

 

Het Horlogemerk Mondaine is gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen en mag als enige merk de pay-off ‘Official Swiss Railways Watch’gebruiken.

Op elke wijzerplaat is het Mondaine-logo afgebeeld, met daaronder het logo van de Zwitserse spoorwegen. Een echte Mondaine is bovendien te herkennen aan het rode beeldmerk op de kroon en de rode seconde wijzer met het gesloten bolletje, een beschermd designkenmerk. Slechts een wijzerplaat vormt de basis van de totale collectie. Deze heeft altijd hetzelfde design; de variatie zit in kleur van de wijzerplaat, de vorm van de kast en de kleur van de band (zwart, rood, wit of RVS). Behalve horloges maakt Mondaine klokken, reiswekkers, bureauklokjes en zakhorloges, met hetzelfde kenmerkende design. www.mondaine.com

Om u een indruk te geven van het merk Mondaine, ziet u hieronder enkele modellen uit bestaande en vorige collecties. Wij laten u met plezier onze gevarieerde collectie zien. Wij heten u daarom ook graag welkom in onze winkel. Natuurlijk kunt ook altijd contact met ons op nemen via de mail.