KERBHOLZ ontwerpt minimalistische accessoires, gemaakt van duurzame materialen o.a. horloges. Zij creëren milieuvriendelijke, alledaagse designproducten voor moderne mannen en vrouwen.

Het ontwerp is geïnspireerd op de Bauhaus-schoolprincipes: minimalistische en eenvoudige looks die tegelijkertijd draagbaar, modern en langdurig zijn.

Deze speciale materialen maken elk product van KERBHOLZ tot een uniek stuk, waarbij geen twee modellen er hetzelfde uitzien.
Voor de KERBHOLZ-horloges maken we uitsluitend gebruik van natuurlijk hout dat op een speciale manier is verzegeld. Hoe langer je je product draagt, hoe individueler de natuurlijke patina wordt. Kast en band worden van algemeen houtafval, zoals schors of plantenresten en die daarna worden versnipperd, gemaakt. Deze cellulosevezels worden in vlakke platen gegoten. Celluloseacetaat is een ecologische synthese op basis van natuurlijke cellulose. Cellulose en dus ook acetaat is wereldwijd het belangrijkste hernieuwbare materiaal. https://kerbholz.com/en/

Om u een indruk te geven van het merk Kerbholz, ziet u hieronder enkele modellen uit bestaande en vorige collecties. Wij laten u met plezier onze gevarieerde collectie zien. Wij heten u daarom ook graag welkom in onze winkel. Natuurlijk kunt ook altijd contact met ons op nemen via de mail.